Je hebt een bestelling geplaatst, wat nu?

 

Bevestiging
Je zult een e-mail bevestiging ontvangen van je geplaatste bestelling.
Mocht je een gepersonaliseerde poster hebben besteld, dan ontvang je nog een mail met wat voor een tekst je op de poster zou willen hebben.

 

Levering
Het doel is om de levering te laten plaatsvinden tussen 1 en 2 werkdagen nadat de betaling is ontvangen. Mocht het zo zijn dat dit langer zal gaan duren dan 3 dagen, kan krijg je uiteraard bericht hiervan met de reden en de nieuwe geschatte leveringstijd.

Zodra het pakketje op de post is, zul je nog een Track and Trace link ontvangen zodat je precies kan zien wanneer het geleverd zal worden.

 

Retour
Als je door welke reden dan ook niet geheel tevreden bent met het ontvangen product, of als het product beschadigd aan is gekomen, heb je tot 14 dagen om het te retourneren. Stuur eenĀ  Bastifantasti een mail met de reden en je zult een retour-barcode ontvangen. Je kunt hierbij het best het originele verpakkingsmateriaal weer gebruiken voor het retourneren. Zodra het pakket weer is ontvangen door Bastifantasti zullen de kosten van de aanschaffing weer worden teruggestort.