Even voorstellen: ik ben Angela.

 

Tekenen heb ik van jongs af aan graag gedaan, maar heb ik tijdens mijn studietijd een beetje links laten liggen. Na het behalen van mijn bachelor in Communicatie Wetenschappen, merkte ik dat ik het creative aspect in mijn leven toch miste. In plaats van doorstuderen en een master te gaan doen, heb ik besloten om Grafische Vormgeving cursus te volgen van een jaar. Nu kan ik alles combineren wat ik de afgelopen jaren heb geleerd: communiceren (ha), grafisch vormgeven en illustreren.

 

Naast een part-time baan als grafische vormgever, hou ik gelukkig nog wat tijd over voor leuke en persoonlijke opdrachten via Bastifantasti.

 

Geïnspireerd door humor, vrienden en het leven was het tijd voor het opstarten van mijn kleine baby: Bastifantasti. Begonnen met grappige kaarten was het daarna tijd voor de posters. Gaandeweg kwam ik erachter dat de waterverf tekeningen goed paste bij kinderposters en ging ik mij daar meer op focussen. Geen slecht idee nu veel mensen om mij heen ook kinderen krijgen! Het geven van een leuk en origineel (kraam)cadeau is altijd fijn. Of het nou voor vrienden is of voor jezelf 😉